close

Booking

Il tuo nome *

La tua email *

Data: *


Ospiti *


Note

Utilizzando questo modulo accetti la memorizzazione e la gestione dei tuoi dati da questo sito web.

our story



Our story begins in 1956, when Gioiella and Dino Giuntoli, authentic Tuscans, emigrated to Milan in the fifties, found Pizzeria di Porta Garibaldi.

They started like many Tuscans of that time, selling typical products of their homeland: wine, oil and cold cuts.

Beside these products, they started to experiment the Tuscan pizza, thick, crunchy, cooked in the big pan, always using natural and fanciful products.

It has been a success that continues nowadays, times change but quality and roots last through time; even in the heart of Milan, where everything runs fast. In Pizzeria di Porta Garibaldi, you dive into the past, and you can give yourself a moment of conviviality and joy.

This tradition remains still, continued by the same family Giuntoli that for 50 years has been bringing into the table the taste, the flavours, the tradition and the passion for the good food.

For 50 years your pizza, for 50 years the best slice pizza in Milan.

about us (it) | tripadvisor

La pizza la mangio solo qui

BailarinaKlara
Sono una grandissima amante della pizza, quella al trancio in particolare. Ma da quando ho scoperto questa pizzeria, ormai almeno 15 anni fa.... La mangio (quasi) solo qui.
Pizza Buonissima

Briciolina164
Vado da tanti anni,la pizza e buona . Proprio come piace a me !!! Il personale è gentile e disponibile. Beh la zona e veramente una delle migliori di Milano . E soprattutto d'estate diventa piacevole il fatto che si può mangiare all'aperto,proprio sulla via del corso. Lo consiglio !!
Da sempre

Starrynight1988
Da sempre andiamo a mangiare in questo vecchio locale. Tutti cortesi e disponibili e la qualità è sempre buona. A chi si lamenta c'è sempre mc donald!
A noi piace molto

cervipp
Ci siamo recati ieri sera (sabato), locale molto pieno ma non caotico. Personale cordiale e veloce, bè.. abbiamo ordinato tutti la pizza, ma che buona, è stata da noi approvata come la migliore pizza al trancio della zona! Buona Buona